Specifikacije

offline_bolt 115 Moč KM
av_timer 48 Hitrost MpH
face 10 Max. število oseb
directions_boat 580 Teža KG

Gumenjak Manta 555 ima zelo dobre plovne lastnosti, saj mu natančno oblikovan trup omogoča mirno drsenje po gladini morja .

Tube iz kvalitetnega hypalona zagotavljajo gumenjaku stabilnost in varnost. Zaradi nove tehnike izdelovanja, vakuumske infuzije, pa je plastični del gumenjaka veliko močnejši in lažji, zato brez težav prenaša zahtevne pogoje .

Na dolžini 5,5 m je dovolj ležalnih površin za vse družinske člane. Spredaj ima prostor za sidro in vrv, pod mehkimi ležalnimi blazinami se nahajata 2 prostorni suhi komori za shranjevanje osebnih stvari, prav tako je velik prostor za shranjevanje tudi pod sedežem.

Motor je nov in zelo tih, odlikuje pa ga majhna poraba. Na gumenjaku je vsa potrebna predpisana oprema za plovbo. Z njim se lahko mirno podate na daljše enodnevne izlete ali pa raziskujete prelepe zalive s peščenimi plažami, kjer boste v miru preživeli dragocene trenutke. Primeren je tudi za smučanje na vodi ali vlečenje s tubo.

Karakteristike: 

Dolžina : 5,60 m

Širina : 2,35 m

Teža : 580 kg

Material : Poliester (Vakuumska infuzija)

Velikost tub : 0,57m Ø

Material tub: Hypalon Orca 1760Dtx

Tlak v komori: 0.20 bar

Število komor: 6

Material trupa in palube: poliester (vakuumska infuzija)

Maksimalno število potnikov : 10

Največja moč motorja : 85KW/115HP

Rezervoar za gorivo: 100l

Certifikat: Germanischer Lloyd

gumenjak 5m

Barvna kombinacija gumenjaka Manta 555 poskrbi za atraktiven in luksuzen izgled. Odlična razporejenost, dobre plovne lastnosti in privlačen rollbar s tendo, ki pokrije skoraj polovico čolna, so razlogi za izjemno priljubljenost med uporabniki.

Konzola je nameščena na desni strani čolna, kar omogoča nemoten prehod iz zadnjega na sprednji del čolna. Konzola je dovolj velika, da se na njo namesti vse potrebne inštrumente. Po višini pa je prilagojena vozniku, okoli nje pa je pritrjen močan ročaj iz inoxa.

Na konzoli je nameščen ličen volan, v barvah čolna. Na sprednji strani konzole je prostor za shranjevanje na drugi strani pa so vratca za dostop do električne napeljave.  Stikalna plošča se nahaja na konzoli, poleg tega je na njen vgrajen vodotesen radio, dovolj prostora pa je tudi za vgradnjo navigacije.

Zadaj za konzolo je voznikov sedež, ki zaradi svojega položaja nudi dober pogled okrog vozila. Pod sedežem je predal za shranjevanje stvari, za sedežem pa večji sedež z naslonom, ki se lahko zloži in spremeni v večji ležalni prostor.

http://mantaboat.com/wp-content/themes/yachtsailing